Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Hebe

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Η επιχείρησή μας εντοπίζει περισσότερο από 20000 τετραγωνικό μέτρο, στην επαρχία Jiangsu, έχουμε επίσης ένα γραφείο σε shanghai.we να έχει την καραμέλα, σοκολάτα, τρόφιμα αρτοποιείων, γραμμή παραγωγής παιδικών τροφών και ούτω καθεξής. Το Haitel έχει μια επαγγελματική ομάδα με την ισχυρή τεχνική και γνώση Ε&Α για να αναπτύξει τους προηγμένους εξοπλισμούς τροφίμων για να αντιμετωπίσει τις αλλαγές αγοράς. Το Haitel είναι αναγνωρισμένο ISO9000 που έχει φερθεί αυστηρά από τη Ομάδα Διοίκησης για να βεβαιώσει την ποιοτική απόδοση. Συνεχώς η τεχνική καινοτομία επίσης έχει εγχύσει τη δυναμική δύναμη στην επιχείρηση. Με την ανάπτυξη νέων προϊόντων, Haitel έχει κερδίσει πολλά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για να παραμείνει ανταγωνιστικό, καθώς επίσης και την ανταμειμμένη «Κίνα τα περισσότερα προτιμημένα συσκευάζοντας μηχανήματα», «πιό ικανοποιητικό προϊόν πελατών» και «κατάλληλο προϊόν της εθνικής επίλεκτης ποιότητας» από CCMA. Σήμερα τα προϊόντα Haitel μπορούν να βρεθούν σε πολλές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το ποιοτικό προϊόν για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών. Παρέχουμε στο ποιοτικό προϊόν την ανταγωνιστικές τιμή και την υπηρεσία που είναι συνεχώς οι προσπάθειές μας για τώρα και μέλλον.

Oatmeal γραμμή παραγωγής σοκολάτας

1.PLC ελέγξτε, βιομηχανική ανθρώπου-μηχανής διεπαφή, λειτουργία διαλόγου, οι κινεζικές παράμετροι επίδειξης είναι διαισθητικές και απλές, και είναι καταλληλότερο να επιλέξει και να χρησιμοποιήσει.
2. Μπορεί να αποθηκεύσει τις δωδεκάδες των διαφορετικών παραμέτρων τύπου προϊόντων, η αντικατάσταση προϊόντων μπορεί να γίνει με ένα κουμπί, και οι παράμετροι μπορούν να ρυθμιστούν δυναμικά κατά τη λειτουργία.
3. Το υλικό του διαμορφώνοντας μέρους επιλέγεται 304, η αντλία στροφέων ακρίβειας εγχέεται, που είναι σταθερότερη και ευκολότερη να καθαρίσει, και ανταποκρίνεται στα πρότυπα υγιεινής τροφίμων.
4. Η μεταφορά σοκολάτας και η μίξη της θερμοκρασίας ελέγχονται από μια θερμοστάτη για να σταθεροποιήσουν τη σταθερή θερμοκρασία του πηλού σοκολάτας.
5. Αυτόματη συσκευή συναγερμών, που υπενθυμίζει στο ελάττωμα, θέση σοκολάτας, χαμηλό υλικό
6. Άμεση σχηματοποίηση συμπίεσης, καμία απόβλητο επανάληψης και απώλεια
7. Αυτόματη επίστρωση, αυτόματη ισοπέδωση, αυτόματη ψύξη, αυτόματο, μεγάλη παραγωγή, υψηλή αποδοτικότητα, καμία ανάγκη για την εργασία
8. Ολόκληρη η μηχανή είναι mechatronics εξοπλισμός, ο προσδιορισμός θέσης είναι πολύ ακριβής, η φόρμα στο διαμορφώνοντας μέρος πολύ αντιστοιχείται, η διαμορφώνοντας επίδραση είναι καλή, και η λήξη είναι όμορφη.
9. Η φόρμα είναι ένα μετασχηματιστές πρότυπο, το οποίο είναι κατάλληλο και γρήγορο να αλλάξει τη φόρμα.JIANGSU HAITEL MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Γραμμή παραγωγής προϊόντων μωρών

κύριος κύλινδρος
Η λειτουργία αρχίζει με το υλικό και ο μεγάλος κύλινδρος πιέζεται για να κάνει το υλικό να εμμείνει στο μεγάλο κύλινδρο για την αποτελεσματική ξήρανση.
μικροί κύλινδροι
Η λειτουργία αρχίζει με το υλικό και ο μεγάλος κύλινδρος πιέζεται για να κάνει το υλικό να εμμείνει στο μεγάλο κύλινδρο για την αποτελεσματική ξήρανση.
Μικρή λεπίδα κυλίνδρων
Το υλικό παραδίδεται χρησιμοποιώντας μια λεπίδα για να ξαναγεμίσει το υλικό στον οπίσθιο ρόλο.
Μεγάλη κατοικία ρουλεμάν
Η ανεξάρτητη παραγωγή έρευνας και ανάπτυξης της επιχείρησης, η χρήση της ψύξης κυκλοφορίας πετρελαίου για να λύσει το πρόβλημα το υψηλής θερμοκρασίας λίπος δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να προστατεύσει το ρουλεμάν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό για να εξασφαλίσει τη λειτουργία της μηχανής.

 

JIANGSU HAITEL MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Σκληρή γραμμή παραγωγής καραμελών

Σαν καλύτερη Toffee της Κίνας αυτόματη σκληρή γραμμή παραγωγής htl-600/1000/1200 καραμελών ο προμηθευτής, Co. μηχανημάτων Jiangsu Haitel, ΕΠΕ παρέχει ποιοτικό την αυτόματη Toffee σκληρή γραμμή παραγωγής htl-600/1000/1200 καραμελών στους σφαιρικούς πελάτες

 

JIANGSU HAITEL MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM
Ε & Α
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276
0086-18217495276