Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Hebe

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call

Βοήθειες Wuhan μηχανημάτων Haitel

May 9, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βοήθειες Wuhan μηχανημάτων Haitel

Αρχίζοντας τον Ιανουάριο, μια νέα επιδημία coronavirus ξέσπησε σε Wuhan, Hubei. Ο μεγάλος αριθμός μολυσμένων ανθρώπων έχει επηρεάσει τις καρδιές των αμέτρητων ανθρώπων. Οι άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις και οι άνθρωποι από όλη τη χώρα έχουν βοηθήσει ο ένας τον άλλον για να κάνουν το μέρος τους και να αφήσουν το καθένα στην πάλη πρώτων γραμμών τουλάχιστον που μερικές εγγυήσεις της ασφάλειας δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσουν για τα πράγματα έξω από την επιδημία. Ολόκληροι οι άνθρωποι θα γίνουν πόλη και θα υπερνικήσουν τις δυσκολίες. Με τις επόμενες καλές ειδήσεις, πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να υπερνικήσουμε τον ιό και να υπερνικήσουμε τον ιό.

Σαν φροντίδα και αρμόδια επιχείρηση, Co. μηχανημάτων Jiangsu Haitel, το ΕΠΕ οργάνωσε αυτή τη στιγμή του καθενός για να δώσει μια αγάπη στους ανθρώπους Wuhan. Ο καθένας συμμετείχε ενθουσιωδώς, και τα κεφάλαια συλλεγόμενα χρησιμοποιήθηκαν από τον τοπικό Ερυθρό Σταυρό για τη νέα εργασία πρόληψης coronavirus σε Wuhan. Αν και το ποσό δεν είναι μεγάλο, αντιπροσωπεύει το καθένα την καρδιά. Σε αυτήν την ίδια την στιγμή, ο καθένας εργάζεται σκληρά από κοινού!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βοήθειες Wuhan μηχανημάτων Haitel  0

Η Co. μηχανημάτων Haitel Jiangsu, ΕΠΕ βρίσκεται σε Dongtai, Jiangsu, του δέλτα οικονομική ζώνη ποταμών Yangtze, Σαγκάη, Κίνα. , Τα μηχανήματα, τα μπισκότα και άλλο σοκολάτας τσιμπούν τους κατασκευαστές συσκευάζοντας μηχανημάτων τροφίμων. Με την ισχυρή οικονομική και τεχνική δύναμη, το σύγχρονο εξοπλισμό, έναν μεγάλο αριθμό έρευνας και ανάπτυξης μηχανημάτων τροφίμων, το σχέδιο, τις κατασκευαστικές, εμπορικές υπηρεσίες και άλλα ταλέντα.

Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, τα ποιοτικών διαχείρισης και των προϊόντων της επιχείρησης επίπεδα ποιότητας έχουν συνεχίσει να βελτιώνονται, και η τεχνολογική καινοτομία έχει επιτύχει συνεχώς τα νέα αποτελέσματα. Το προϊόν έχει κερδίσει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και πέντε αστέρων επιχείρηση έχει κερδίσει τη «πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001 περιβαλλοντική», τη «ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE» και «της ποιότητας και της ακεραιότητας Jiangsu» στη βιομηχανία. Τα κύρια προϊόντα είναι γνωστά και τα δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και η απαίτηση υπερβαίνει τον ανεφοδιασμό.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η επιδημία, Co. μηχανημάτων Jiangsu Haiter, ΕΠΕ πρόσφατα αναπτυγμένο μια μηχανή συσκευασίας μασκών που εξοπλίζεται με το διπλό έλεγχο αναστροφέων (προαιρετική σερβο μηχανή). Το μήκος τσαντών της ανθρώπου-μηχανής διεπαφής μπορεί να τεθεί και περικοπή αμέσως. Εκτός από το χρόνο και την ταινία. Μόνος-διαγνωστική λειτουργία ελαττωμάτων, σαφής επίδειξη ελαττωμάτων. Η φωτοηλεκτρική καταδίωξη σημαδιών χρώματος ματιών υψηλός-ευαισθησίας, η σφραγίζοντας και κόβοντας θέση ψηφιακής εισαγωγής, κάνουν τη σφραγίζοντας και κόβοντας θέση ακριβέστερη. Ανεξάρτητος έλεγχος PID της θερμοκρασίας, καλύτερα κατάλληλος για τα διάφορα υλικά συσκευασίας. Λειτουργία στάσεων προσδιορισμού θέσης, κανένα κολλώντας μαχαίρι, καμία ταινία αποβλήτων. Το σύστημα μετάδοσης είναι απλό, η εργασία είναι πιό αξιόπιστη, και η συντήρηση είναι καταλληλότερη. Ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες που συμβουλεύονται!

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276
0086-18217495276