Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Hebe

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call

Καινοτομία, έρευνα της μηχανής μασκών Haitel

May 9, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καινοτομία, έρευνα της μηχανής μασκών Haitel

Στις 16 Μαρτίου, στη γραμμή παραγωγής μηχανών μασκών των μηχανημάτων haitel στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης, ο δημοσιογράφος είδε Yan Zurong, ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης. Από τα μαυρισμένα μάτια του, θα μπορούσε να δει ότι ήταν λίγο κουρασμένος.

Έναν περισσότερο από μήνα πριν, Yin Zurong έλαβε μια κλήση από τη ζώνη ανάπτυξης ρωτώντας εάν θα μπορούσε να παραγάγει μια μηχανή μασκών. Μπορείτε να το κάνετε; Το Yin Zurong ο ίδιος έπαιξε επίσης ένα ερωτηματικό. Μετά από να συσκεφτεί με το μηχανικό, έδωσε μια θετική απάντηση: μπορέστε να κάνετε, πρέπει να κάνει!

Τα μηχανήματα Haitel είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων συσκευασίας και παραγωγής τροφίμων ελεύθερου χρόνου. Η κύρια επιχείρησή της δεν έχει καμία σχέση με τη μηχανή μασκών. Στις 26 Φεβρουαρίου, Haitel προώθησε επίσημα το πρόγραμμα μηχανών μασκών, το οποίο ήταν λιγότερο από 20 ημέρες προτού να αποφασίσει να μετατρέψει τη μηχανή μασκών στην παραγωγή. Το Yin Zurong είπε ότι αυτό ήταν μια ζωή στον κίνδυνο.

Η μηχανή μασκών δεν είναι μια ενιαία μηχανή. Για να πιέσει και να διπλώσει το πολυστρωματικό μη υφανθε'ν ύφασμα, έπειτα την υπερηχητική συγκόλληση, την αφαίρεση αποβλήτων, τη ζώνη αυτιών και τη συγκόλληση λουρίδων μύτης, χρειάζεται τη συνεργασία των πολλαπλάσιων μηχανών για να ολοκληρώσει τις διαφορετικές διαδικασίες. Ένας κανονικός εξοπλισμός από το σχέδιο στην παραγωγή, συνέλευση, που αναθέτει, τουλάχιστον δύο μήνες. Λόγω της επείγουσας ανάγκης της αντι επιδημίας, οι επιχειρήσεις πρέπει να επιτύχουν τη γρήγορη παράδοση σε ένα λίγο χρονικό διάστημα, η οποία εξετάζει πλήρως την ικανότητα κατασκευής, την ικανότητα μαζικής παραγωγής και τη συντονισμένη ικανότητα ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Η έρευνα λίγος χρόνου και η ανάπτυξη της μηχανής μασκών είναι αδιάσπαστες από την εμπειρία της κατασκευής ακρίβειας και τη δυνατότητα της καινοτόμων έρευνας και της ανάπτυξης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καινοτομία, έρευνα της μηχανής μασκών Haitel  0

Η επιχείρηση «πάντα έχει προσαρμοστεί», μικρός και έχει καθαριστεί, προσαρμοσμένος σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, και έχει την πλούσια εμπειρία στο σχεδιασμό του σχεδίου, των πιό πρόσφατων πτυχών έρευνας και ανάπτυξης, επανεπεξεργασίας και άλλου. Μια μηχανή μασκών περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 μέρη και συστατικά, τα περισσότερα από τα οποία χρειάζονται τη λήξη. Στο κατάστημα μηχανών haitel, ένα κέντρο επεξεργασίας τοποθετεί ακριβώς τα προϊόντα ταιριάσματος της μηχανής στοματικών μασκών, με την ακρίβεια επεξεργασίας 0.01mm, ισοδύναμη με έναν τον όγδοο μιας τρίχας. «Η ακρίβεια επεξεργασίας καθορίζει τη σταθερότητα της μηχανής μασκών.

Εάν η μηχανή μασκών δεν είναι σταθερή, η ποιότητα της μάσκας θα μειωθεί πολύ.» Εν λόγω Zhang Xiaogang, ένας προγραμματιστής.

Αυτή τη στιγμή, η πλήρης-αυτόματη μηχανή μασκών που αναπτύσσεται και που παράγεται από την επιχείρηση μπορεί να παραγάγει 140000 μάσκες ημερησίως, το οποίο είναι ισοδύναμο με το φόρτο εργασίας 100 εργαζομένων ημερησίως. Συνολικά 20 σύνολα μασκών έχουν σταλεί έξω, και η δεύτερη batch είναι στο στάδιο της κατασκευής.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276
0086-18217495276